ajtó


A minap ellátogattam a Hofstadter Pilisvörösvári gyártóüzemébe, mivel lehet hogy lecserélném a terasz nyílászáróit. Elolvastam néhány prospektust előtte és nagyon megtetszett amit ott láttam.

Blue evolution műanyag ablak a Hofstadternál

Blue Evolution műanyag ablak a Hofstadternál

Minden Hofstadter műanyag ablakról elmondhatjuk, hogy egy teljesen újfajta szemléletet vetít előre, hogy egy teljesen új generációt képviselnek. Egy olyan jövőbe mutató csúcstechnológiát, ami teljes mértékben együtt lélegzik az emberrel, a végfelhasználóval, hogy a Hofstadter műanyag ablakok egyben megtérülő hosszú távú befektetéssé váljanak.

A Hofstadter műanyag ablakok Weltstar BlueEvolution termékcsaládja egy természetes, de modern, lényegre törő, ám mégis teljes mértékben mérnöki pontossággal formatervezett design párosítása. A Hofstadter műanyag ablakok BlueEvolution termékei nem másak, mint a jövő ablakrendszerei.

Lássuk, milyen tulajdonsággal rendelkezik a jövő ablakrendszere, a Hofstadter műanyag ablakok legújabb vívmánya:

Ránézésre szembeötlő az a letisztult forma, amivel első pillanatra találkozunk, ezzel egy klasszikusan elegáns megjelenéssé növi ki magát szemünkben, még azok számára is, akik teljesen laikusan állnak a műanyag ablakokhoz. A hat kamrás hőhídmentes ütésálló hófehér PVC talán csak a szakértőknek mond valamit, de ha a tökéletes hőszigetelésről beszélünk, mindenki megérti.

Azok is, akik, ha eddig nem gondolkodtak a műanyag ablak cserén, most bizony rászánják magukat, és egy hosszú távú megtérülő befektetést valósítanak meg a Hofstadter műanyag ablakok által.

Segédanyag – ablakok

április 19th, 2010

Ablakok beépítéséhez szükséges segédanyagok.

Érdekes így visszanézni, de ezek voltak az építkezés során az ablakok beépítéséhez szükséges segédanyagaim, amiből dolgoztunk. Az ablakok formái, beépítési méretei és más hasznos dolgot olvastunk ki belőle.

Nyílászáró kivitelezési segédanyagok 01 – PDF

Nyílászáró kivitelezési segédanyagok 01 – PDF

Nyílászáró kivitelezési segédanyagok 02 – PDF

Nyílászáró kivitelezési segédanyagok 03 – PDF

Nyílászáró kivitelezési segédanyagok 04 – PDF

Nyílászárók

április 13th, 2010

A nyílászárókat már jó előre meg kell rendelni. A szállítási határidő 3-6 hét, amit úgy kell ütemezni, hogy leszállításkor már beépíthetők legyenek, ellenkező esetben őrködnünk kell éjszakákon át, nehogy más használja majd fel helyettünk.

Az előző házunkhoz egyedi készítési fa ablakokat és ajtókat használtunk, de valahogy nem voltunk vele megelégedve, így másik alapanyagot kerestünk. Hamar rájöttünk, hogy az alumínium nyílászárók nem a mi pénztárzánknak való, és amúgy is felesleges lett volna ide, igy maradtunk a napjainkban legnagyobb népszerűségnek örvendő műanyag nyílászáróknál.

A bejárati ajtó szintén műanyag, acélbetéttel és 5 pontos záródási lehetőséggel, ami manapság szintén alapkövetelmény.

A beltéri ajtókat fenyőből rendeltük. Két méretre volt szükség, 75-ös a mellékhelyiségekhez és 90-es a szobákhoz.